ni laaa dia kan... bahana baca blog orang suka makan.. kan dah berjangkit.. dan sgt laaaa terliur nyer aku tgk gambar dia ni.. ooo dan pulak.. adalah di baca ketika pose.. maunyer tak dabel terliur... ishk ishk ishk... tak shenunuh..

setelah dicampur tolak congak congkak.. aku pon order laa smlm seloyang walnut brownies.. tadder hampun... order terus full tray okie.. aku yang tamak... aku order tok dpt hr sabtu petang sbb dia kata at least 3 days b4 collection. then dia emel laa.. (sgt episenn laaa dia ini.. aku suka) dia kata leh wat order aku.. tapi dia mtk collect malam instead of petang kerana dia ada kenduri la tgh hari tu.. so ptg dia leh laa buatkan dan deliver mlm.. (huik tarak penat ka?? rajin rajin.. bagus)

then petang dia emel lg. tya boley tak aku amek mlm ni ( mlm tadi laa kiranyer) instead of sat sbb dia dah siap buat sumer order tok hari ni (smlm la). aku pon haa aper lagi.. BOLEY... *sambil lompat kegirangan* lg cepat lagi aku suka.. adalah tidak sabar dah utk rasa brownies ini.. (padahal aku kannyer suker sgt mkn mender manis.. tp tattau laa naper tringin plaks.. )

dan setelah makan dia nyer brownies... aku rasa nyesal aku order seloyang...
patut aku order berloyang2... sgt shetappp.. aku sangat suker.. dia tak manis sgt.. tp tak lee tawar. bg aku yg tak brapa mkn mender manis sgt.. aku suker.. plus mungkin kerana ada walnut, jd mengurangkan rasa manis kot.. hentah le.. yg nyata bg aku ianya sootapppp...

jd for those who have sweet or not soo sweet tooth like me.. wait no more.. sila laa order sblm terlambat.. (bila aku nak order lg ek.. kena kira bajet ckp tak.. cukup kalu.. minggu dpn leh order lagi.. :P). kalo korang nak tgk ngan lebey lanjut lagi sila laaa p ke blog ini. ( haa apa lg tekan laaa.. )

*ini hanya laa bg pendapat saya yg tak seberapa ini. Jika tidak kena ngan selera tekak perut anda.. harap maap laa yea.. len orang len citarasa nyer.. *











(gambar ni aku amek dr website budak2 tu.. aku tak smpt nak hamek gambar sbb tlh membuka ngan giler gelojoh.. sehingga terlupa.. alahh sama jee pon.. )

15 yang sengal:

Yoda said...

btol sgt shetapppppppp... matan dgn penoh layan.. mata siap tertutup2 ms tem mkn tue.. giler layan....

2/7/09 10:59 AM  
monyet said...

giler melampo mata siap tertutup...
kira kenikmatan tak terhingga laa ek.. :P

2/7/09 11:01 AM  
Yoda said...

DQ standard lar.. kalo tak exaggerate, is not DQ nimore..

2/7/09 11:04 AM  
hantu ganaz said...

hahaha..len kali aku try
ni makan baca bismillah dak nih???

2/7/09 1:51 PM  
mmr501 said...

;) i luv the name...

2/7/09 2:16 PM  
monyet said...

AG... baca aaa
mmr.. CEHHHH... bila nak dpt yg sama nama nyer masakan plak? :P

2/7/09 2:19 PM  
mmr501 said...

hehehehe.. IIL
(tersengeh sorang2..)

2/7/09 2:26 PM  
hantu ganaz said...

IIL ???????

1. Ikan ikan lapar
2. Itu Itik Lamah
3. I'm in Love (uwekkk..muntah hijauuu

2/7/09 2:31 PM  
monyet said...

hahaha aku pon sama laaaa nak tumpang muntah darahhh tok statement ko yg ke-3 itu...

2/7/09 2:39 PM  
Yoda said...

Leh wat utk hantaran.. haaa cdgan bernas...

2/7/09 3:36 PM  
aphrodite said...

salam

hi! saya kawan kak la....mcm sedap je brownies tu...meh la order blueberry cheese tart saya pulak..confirm sedap! hehehe

6/7/09 3:25 PM  
Hunny and Dyan said...

salam...
hye...
ni aisyah ye?

TQ so much for ur review on our brownies...!!!
:)
lain kali nk order jgn lupa contact ya...
hehe...

thank u !!
:)

6/7/09 11:55 PM  
kakitulis said...

SEDAP.SY PN TELH DPT BROWNIES TU SEMLM=)

7/7/09 8:05 AM  
aisyah said...

hunny.. haah aisyah... jgn risau adalah sangat akan di order lagi.. lagi pon tak jawoh kan.. kat KJ leh collect.. kat shah alam pon leh gak.. :D those who have tried... gud for u.. those who have yet try.. please do.. coz it's soooo yummylicious.. no doubt..

7/7/09 2:05 PM  
aisyah said...

cik kaki.. bagus laa awak pon dah hoder... saya suker awak.. heehhe.. sgt setappp kan.. nnt kita leh order lagi beramai2..
cik hunny.. kalo nak order tok raya.. brapa minggu in adbanse ni?? hehehe (giler.. pose tak habis ganti.. dah pkr raya.. tak shenunuhh)

7/7/09 2:13 PM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum